Vali Baydaş, Pazar’da Kaymakamlık Ziyareti Sonrası Muhtarlarla Buluştu

Pazar 08.01.2026 - 09:01, Güncelleme: 08.01.2026 - 09:01 6628 kez okundu.
 

Vali Baydaş, Pazar’da Kaymakamlık Ziyareti Sonrası Muhtarlarla Buluştu

İlçe ziyaretleri sırasında “Muhtarla Buluşma” programlarına devam eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Pazar'da kaymakamlık ziyaretinin ardından dernekte muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Pazar Muhtarlar Derneğinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Baydaş, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Vali Baydaş, ilçe ziyaretlerinde gerçekleştirdikleri muhtarlar buluşmasında, kurum müdürleriyle muhtarları bir araya getirdiklerini; sorun ve taleplerin birinci ağızdan ilgili kuruma iletilerek çözümün hızlıca sağlanmasını hedeflediklerini ifade etti. Bu anlamda, ilgili kurum müdürleriyle muhtarların bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti. Toplantıda muhtarlar, bölgelerindeki altyapı, ulaşım ve sosyal hizmetlere ilişkin sorun ve taleplerini dile getirdi. Vali Baydaş, iletilen her bir talebi not alarak çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması amacıyla toplantıda hazır bulunan ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi. Toplantılara; Pazar Kaymakamı Hamza İnam,  Pazar Belediye Başkan Neşet Çakır, Çevre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Serkan Savaş, AFAD İl Müdürü Vekili Samittin Aydın, Karayolları 103. Şube Şefi Burak Şara, DSİ Şube Müdürü Kasım Kazdal, Aksa Doğalgaz Rize İşletme Müdürü Mehmet Akif Metin, Çoruh Elektrik Müdürü Muhammet Özkurt, Telekom Müdürü Yrd. Casim Bektaş, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve muhtarlar katıldı.
İlçe ziyaretleri sırasında “Muhtarla Buluşma” programlarına devam eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Pazar'da kaymakamlık ziyaretinin ardından dernekte muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Pazar Muhtarlar Derneğinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Baydaş, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Baydaş, ilçe ziyaretlerinde gerçekleştirdikleri muhtarlar buluşmasında, kurum müdürleriyle muhtarları bir araya getirdiklerini; sorun ve taleplerin birinci ağızdan ilgili kuruma iletilerek çözümün hızlıca sağlanmasını hedeflediklerini ifade etti. Bu anlamda, ilgili kurum müdürleriyle muhtarların bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

Toplantıda muhtarlar, bölgelerindeki altyapı, ulaşım ve sosyal hizmetlere ilişkin sorun ve taleplerini dile getirdi. Vali Baydaş, iletilen her bir talebi not alarak çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Sorunların ivedilikle çözüme kavuşturulması amacıyla toplantıda hazır bulunan ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Toplantılara; Pazar Kaymakamı Hamza İnam,  Pazar Belediye Başkan Neşet Çakır, Çevre, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Serkan Savaş, AFAD İl Müdürü Vekili Samittin Aydın, Karayolları 103. Şube Şefi Burak Şara, DSİ Şube Müdürü Kasım Kazdal, Aksa Doğalgaz Rize İşletme Müdürü Mehmet Akif Metin, Çoruh Elektrik Müdürü Muhammet Özkurt, Telekom Müdürü Yrd. Casim Bektaş, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.