Pazar'da 2. Lig’e Yükselen Pazarspor'a Coşkulu Karşılama

Pazarspor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 22:36, Güncelleme: 28.07.2020 - 22:36 4547+ kez okundu.
 

Pazar'da 2. Lig’e Yükselen Pazarspor'a Coşkulu Karşılama

2019-2020 sezonunda play-off maçlarının ardından şampiyon olarak yeniden 2. Lig'e yükselen Pazarspor kafilesi, ilçede coşkuyla karşılandı.
2019-2020 sezonunda play-off maçlarının ardından şampiyon olarak yeniden 2. Lig'e yükselen Pazarspor kafilesi, ilçede coşkuyla karşılandı.    Antalya dönüşünde Rize’de Vali Kemal Çeber tarafından kabul edilen şampiyon Pazarspor ardından Pazarspor otobüsü ile ilçeye geldi. Şampiyon buradaki meydanda coşkulu ve kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandı.  Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Teknik Direktör Şevki Tonyalı, takım oyuncuları ve kulüp personeli ile yöneticiler, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanarak şampiyonluğu birlikte kutladılar. Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Pazar halkına böyle bir sevinç yaşattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Teknik Direktör Şevki Tonyalı’da yaptığı konuşmada, “Taraftarlar tarafından 7 yıl önce yaşadıkları şampiyonlukta omuzlara alındığı meydanda bugün bir kez daha aynı coşku ve mutluluğu yaşadığını belirtti.
2019-2020 sezonunda play-off maçlarının ardından şampiyon olarak yeniden 2. Lig'e yükselen Pazarspor kafilesi, ilçede coşkuyla karşılandı.

2019-2020 sezonunda play-off maçlarının ardından şampiyon olarak yeniden 2. Lig'e yükselen Pazarspor kafilesi, ilçede coşkuyla karşılandı. 
 
Antalya dönüşünde Rize’de Vali Kemal Çeber tarafından kabul edilen şampiyon Pazarspor ardından Pazarspor otobüsü ile ilçeye geldi. Şampiyon buradaki meydanda coşkulu ve kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandı. 

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Teknik Direktör Şevki Tonyalı, takım oyuncuları ve kulüp personeli ile yöneticiler, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanarak şampiyonluğu birlikte kutladılar.

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Pazar halkına böyle bir sevinç yaşattıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı’da yaptığı konuşmada, “Taraftarlar tarafından 7 yıl önce yaşadıkları şampiyonlukta omuzlara alındığı meydanda bugün bir kez daha aynı coşku ve mutluluğu yaşadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.