Kaymakam Aslan’dan Pazarspor'a 2. yarı öncesi moral

Pazarspor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2016 - 09:11, Güncelleme: 15.01.2016 - 09:11 3536+ kez okundu.
 

Kaymakam Aslan’dan Pazarspor'a 2. yarı öncesi moral

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Pazarspor’da 2. yarının ilk müsabakası Bayrampaşa maçı öncesi Kaymakam Selçuk Aslan, idmanı ziyaret ederek başarılar diledi.
Kaymakam Aslan beraberinde Kaymakam Refiki Mustafa Karali, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile bu hafta sonu Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak 2. yarının ilk müsabakası olan Bayrampaşaspor maçı öncesinde Pazarspor’a moral ziyaretinde bulundu. Aslan, takımın verimli bir kamp dönemi geçirmiş olduklarını düşündüğünü vurgulayarak, takıma yeni katılan oyunculara hoş geldiniz diyerek, 2.sezonun başarılarla dolu geçmesini temenni etti. Bu hafta sonu oynanacak Bayrampaşa maçından da iyi bir skor istediklerini vurgulayan Aslan, takıma başarılar diledi. Aslan, “ilçe olarak, taraftarlar olarak Pazarspor’un kazanmasını istiyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Bizler tribün olarak başarıyı özledik. Sezona çok iyi bir başlangıç yapamadık fakat 2. dönemde istediğimiz sonuçları alacağınıza yürekten inanıyor ve 2. dönemde başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi. Ardından futbolcular adına söz alan takım kaptanı Evren Kürkçü, “1. dönemde aldığımız kötü sonuçları düşünmüyoruz, önümüzde 17 maç daha var yeni transferlerimizle 2. lig de kalacağımıza inanıyoruz. Yanımızda olduğunuzdan ve bize verdiğiniz desteklerden dolayı takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Pazarspor’da 2. yarının ilk müsabakası Bayrampaşa maçı öncesi Kaymakam Selçuk Aslan, idmanı ziyaret ederek başarılar diledi.
Kaymakam Aslan beraberinde Kaymakam Refiki Mustafa Karali, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, siyasi parti ilçe başkanları ve STK temsilcileri ile bu hafta sonu Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak 2. yarının ilk müsabakası olan Bayrampaşaspor maçı öncesinde Pazarspor’a moral ziyaretinde bulundu.



Aslan, takımın verimli bir kamp dönemi geçirmiş olduklarını düşündüğünü vurgulayarak, takıma yeni katılan oyunculara hoş geldiniz diyerek, 2.sezonun başarılarla dolu geçmesini temenni etti.




Bu hafta sonu oynanacak Bayrampaşa maçından da iyi bir skor istediklerini vurgulayan Aslan, takıma başarılar diledi. Aslan, “ilçe olarak, taraftarlar olarak Pazarspor’un kazanmasını istiyor ve sonuna kadar destekliyoruz. Bizler tribün olarak başarıyı özledik. Sezona çok iyi bir başlangıç yapamadık fakat 2. dönemde istediğimiz sonuçları alacağınıza yürekten inanıyor ve 2. dönemde başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi.



Ardından futbolcular adına söz alan takım kaptanı Evren Kürkçü, “1. dönemde aldığımız kötü sonuçları düşünmüyoruz, önümüzde 17 maç daha var yeni transferlerimizle 2. lig de kalacağımıza inanıyoruz. Yanımızda olduğunuzdan ve bize verdiğiniz desteklerden dolayı takım arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.