Pazar AK Parti’den Haber Güven’e ‘Basın Bayramı’ Ziyareti

Siyaset 24.07.2026 - 14:25, Güncelleme: 24.07.2026 - 14:25 335 kez okundu.
 

Pazar AK Parti’den Haber Güven’e ‘Basın Bayramı’ Ziyareti

AK Parti Pazar İlçe Teşkilatından “24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı” dolayısıyla ilçedeki Haber Güven internet haber sitesi bürosunu ziyaret etti.
AK Parti Pazar İlçe Başkan vekili Tuğba Kurt, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Eksilmez ve Halkla ilişkiler Başkanı Erol Ergenç ile Birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile sansürün kaldırılışının 118. yılı dolayısıyla www.haberguven.com haber sitemize ziyarette bulunarak bayramımızı kutladı. İlçe Başkan vekili Kurt, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarih olduğunu hatırlatarak, “Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde ise artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.” dedi. İmtiyaz sahibi Naci Güven’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerin bu anlamlı gününde yanımızda olduklarından ve hatırladıklarından dolayı Kurt ile beraberindekilere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Pazar İlçe Teşkilatından “24 Temmuz Basın ve Gazeteciler Bayramı” dolayısıyla ilçedeki Haber Güven internet haber sitesi bürosunu ziyaret etti.

AK Parti Pazar İlçe Başkan vekili Tuğba Kurt, Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Eksilmez ve Halkla ilişkiler Başkanı Erol Ergenç ile Birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile sansürün kaldırılışının 118. yılı dolayısıyla www.haberguven.com haber sitemize ziyarette bulunarak bayramımızı kutladı.

İlçe Başkan vekili Kurt, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarih olduğunu hatırlatarak, “Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır. Günümüzde ise artık basın, çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur. Böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveri ile çalışan, yerelden ulusala, tüm basın çalışanlarının ‘ 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler dilerim.” dedi.

İmtiyaz sahibi Naci Güven’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerin bu anlamlı gününde yanımızda olduklarından ve hatırladıklarından dolayı Kurt ile beraberindekilere çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.