Pazarspor'da Mustafa Taşkın 2. Kez Başkan Seçildi

Pazarspor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2019 - 17:24, Güncelleme: 16.06.2019 - 17:24 3468+ kez okundu.
 

Pazarspor'da Mustafa Taşkın 2. Kez Başkan Seçildi

TFF 3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da Başkan Hüseyin Yangın'ın aday olmadığı olağan genel kurulda başkanlığa Mustafa Taşkın seçildi.
Pazarspor Tesislerinde gerçekleştirilen kongreye daha önce başkanlık için aday başvuruşunda bulunan 3 kişiden 2’si çekilince tek listeyle seçime gidildi. Divan Başkanlığını Ömer Ergenç’in yaptığı kongrede daha önce adaylık başvurusu yapan Talat Kayabaş, kongre öncesi çekilme kararı aldı. Daha sonra diğer aday Süleyman Kesimal, yaptığı konuşmada, kulübün borçlarıyla ilgili de çelişkili bilgiler verildiğini ifade ederek, gelinen süreçte bu şekilde bir yarışın içerisine girmenin anlamsızlaştığını ve mevcut delege yapısının şeffaf hale getirilerek, silinen isimlerin haklarının iade edilmemesi durumunda aday olmasının da bir anlam ifade etmeyeceğini söyleyerek, başvurusunu geri çektiğini söyledi.   Tek aday olarak gidilen seçimde Mustafa Taşkın oy birliğiyle Pazarspor’un yeni başkanı oldu. Mustafa Taşkın Başkanlığında Pazarspor yöneyimi şu isimlerden oluştu: Murat Karahan, Ahmet Yavuz Hekim, Sami Kalyoncu, Nurettin Altaylar, Selahattin Bal, Yusuf Kenan Parlak, Rıfat Uluşahin, Mehmet Engin, Hasan Telatar, Cengiz Alimoğlu, Ali Güney, Talat Günday, Hilmi Baltacı, Polat Kanberoğlu ve Bahattin Bozkurt.  YEDEK ÜYELER: Mahir Sarı, Mustafa Kemal Balta, Mustafa Biber, Hasan Akpulat, Mustafa Akgün, Orhan Çolak, Hüseyin Avni Terzi, Süleyman Terzi.
TFF 3. Lig ekiplerinden Pazarspor'da Başkan Hüseyin Yangın'ın aday olmadığı olağan genel kurulda başkanlığa Mustafa Taşkın seçildi.

Pazarspor Tesislerinde gerçekleştirilen kongreye daha önce başkanlık için aday başvuruşunda bulunan 3 kişiden 2’si çekilince tek listeyle seçime gidildi.

Divan Başkanlığını Ömer Ergenç’in yaptığı kongrede daha önce adaylık başvurusu yapan Talat Kayabaş, kongre öncesi çekilme kararı aldı. Daha sonra diğer aday Süleyman Kesimal, yaptığı konuşmada, kulübün borçlarıyla ilgili de çelişkili bilgiler verildiğini ifade ederek, gelinen süreçte bu şekilde bir yarışın içerisine girmenin anlamsızlaştığını ve mevcut delege yapısının şeffaf hale getirilerek, silinen isimlerin haklarının iade edilmemesi durumunda aday olmasının da bir anlam ifade etmeyeceğini söyleyerek, başvurusunu geri çektiğini söyledi.


 
Tek aday olarak gidilen seçimde Mustafa Taşkın oy birliğiyle Pazarspor’un yeni başkanı oldu.

Mustafa Taşkın Başkanlığında Pazarspor yöneyimi şu isimlerden oluştu:

Murat Karahan, Ahmet Yavuz Hekim, Sami Kalyoncu, Nurettin Altaylar, Selahattin Bal, Yusuf Kenan Parlak, Rıfat Uluşahin, Mehmet Engin, Hasan Telatar, Cengiz Alimoğlu, Ali Güney, Talat Günday, Hilmi Baltacı, Polat Kanberoğlu ve Bahattin Bozkurt. 

YEDEK ÜYELER:
Mahir Sarı, Mustafa Kemal Balta, Mustafa Biber, Hasan Akpulat, Mustafa Akgün, Orhan Çolak, Hüseyin Avni Terzi, Süleyman Terzi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.