Pazar’da MHP “İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Toplantısı Düzenledi

Siyaset 24.09.2022 - 16:54, Güncelleme: 05.10.2022 - 12:42 11857+ kez okundu.
 

Pazar’da MHP “İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Toplantısı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye'nin çeşitli ilçelerinde düzenlediği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantıları Rize’nin Pazar ilçesinde de gerçekleştirildi.
Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Haziran 2023 seçimlerine giden siyasi süreçte geniş halk kesimleriyle yakın temas halinde olmak için kampanya stratejisi içerisinde MHP'nin çeşitli konulardaki görüş ve projeleri halkla, seçmenle paylaşılmak üzere Pazar Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Kültür Merkezi’nde “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” sloganıyla toplantı düzenlendi. Programa, MHP mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MYK Üyeleri Yüksel Kaleci, İdris Aydın, Akif Çapraz, Rize İl Başkanı İhsan Alkan, İlçe Başkanı Bora Haberal, Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Ak, STK temsilcileri ve vatandaşlar ile partililer katıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, “Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla İlçemizde düzenlenen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Programda Rize İl Başkanı Alkan ve Milletvekili Kılavuz’da konuyla ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmasında Milletvekili Kılavuz, “Sevdamız yüce büyük Türk Milletidir. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesi var." dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Türkiye'nin çeşitli ilçelerinde düzenlediği “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Toplantıları Rize’nin Pazar ilçesinde de gerçekleştirildi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Haziran 2023 seçimlerine giden siyasi süreçte geniş halk kesimleriyle yakın temas halinde olmak için kampanya stratejisi içerisinde MHP'nin çeşitli konulardaki görüş ve projeleri halkla, seçmenle paylaşılmak üzere Pazar Belediyesi Hizmet Binası’ndaki Kültür Merkezi’nde “ Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” sloganıyla toplantı düzenlendi.

Programa, MHP mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MYK Üyeleri Yüksel Kaleci, İdris Aydın, Akif Çapraz, Rize İl Başkanı İhsan Alkan, İlçe Başkanı Bora Haberal, Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Ak, STK temsilcileri ve vatandaşlar ile partililer katıldı.

Yoğun katılımın olduğu toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, “Genel Başkanımız, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatlarıyla İlçemizde düzenlenen ' Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Programda Rize İl Başkanı Alkan ve Milletvekili Kılavuz’da konuyla ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi.

Konuşmasında Milletvekili Kılavuz, “Sevdamız yüce büyük Türk Milletidir. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesi var." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.