Rize 5. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri

Rize (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2013 - 20:40, Güncelleme: 18.08.2013 - 20:40 4964+ kez okundu.
 

Rize 5. Çay ve Yaz Spor Şenlikleri

Rize'deki şenlikler çerçevesinde "Denizde Halat Çekme" yarışması düzenlendi.
Rize'de bu yıl 5'incisi düzenlenen Çay ve Yaz Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Denizde Halat Çekme Yarışması" ilginç görüntülere sahne oldu. Rize Sahil Parkı Balıkçı Barınakları'nda gerçekleştirilen yarışmaya 12 takımda 36 sporcu katıldı. Deniz üzerine kurulan iki ayrı platforma üç kişiden oluşan gruplar halinde çıkan sporcular, ucundan tuttukları halatı çekerek birbirlerini suya düşürmek için çaba harcadı. Oldukça eğlenceli geçen mücadeleler sonucunda yarışmanın birinciliği rakiplerini suya düşüren "Weider" takımı kazandı. Yarışmada dereceye giren takımdaki sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yarışma sonrası yaptığı açıklamada, şenlik çerçevesinde oldukça zevkli ve heyecanlı yarışmalar düzenlediklerini ifade ederek, "Geçmişte kalan alışkanlıklarımızı canlandırıyoruz. Bu etkinliklerle halkımızın dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde yeniden bir araya gelmesini amaçlıyoruz" dedi. 
Rize'deki şenlikler çerçevesinde "Denizde Halat Çekme" yarışması düzenlendi.


Rize'de bu yıl 5'incisi düzenlenen Çay ve Yaz Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Denizde Halat Çekme Yarışması" ilginç görüntülere sahne oldu.

Rize Sahil Parkı Balıkçı Barınakları'nda gerçekleştirilen yarışmaya 12 takımda 36 sporcu katıldı. Deniz üzerine kurulan iki ayrı platforma üç kişiden oluşan gruplar halinde çıkan sporcular, ucundan tuttukları halatı çekerek birbirlerini suya düşürmek için çaba harcadı.

Oldukça eğlenceli geçen mücadeleler sonucunda yarışmanın birinciliği rakiplerini suya düşüren "Weider" takımı kazandı. Yarışmada dereceye giren takımdaki sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yarışma sonrası yaptığı açıklamada, şenlik çerçevesinde oldukça zevkli ve heyecanlı yarışmalar düzenlediklerini ifade ederek, "Geçmişte kalan alışkanlıklarımızı canlandırıyoruz. Bu etkinliklerle halkımızın dostluk ve kardeşlik duyguları içerisinde yeniden bir araya gelmesini amaçlıyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.