Pazar’da FETÖ'nün darbe girişimine taksicilerden tepki

Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2016 - 10:01, Güncelleme: 21.07.2016 - 10:01 4516+ kez okundu.
 

Pazar’da FETÖ'nün darbe girişimine taksicilerden tepki

Rize’nin Pazar ilçesinde araçlarıyla konvoy oluşturan taksici esnafı, darbe girişimini protesto etti.
İlçedeki taksici esnafı, araçlarıyla konvoy oluşturup, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Demokrasi nöbetine destek verdi. Araçlarına Türk bayrakları asan taksici esnafı, ilçede konvoy halinde tur attı. Taksici esnafına, vatandaşlar da destek verdi. Pazar Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, burada yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimini kınadı. Yüksel, taksici esnafı olarak her türlü sorunun demokrasi çerçevesinde çözülmesinden yana olduklarını söyledi. Bu konuda duyarlılık gösteren taksici esnafını yürekten kutladığını belirten Yüksel, “Ülkemizin yaşadığı bu talihsiz olayın tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum." diye konuştu.  
Rize’nin Pazar ilçesinde araçlarıyla konvoy oluşturan taksici esnafı, darbe girişimini protesto etti.
İlçedeki taksici esnafı, araçlarıyla konvoy oluşturup, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti. Demokrasi nöbetine destek verdi.



Araçlarına Türk bayrakları asan taksici esnafı, ilçede konvoy halinde tur attı. Taksici esnafına, vatandaşlar da destek verdi.



Pazar Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, burada yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimini kınadı.



Yüksel, taksici esnafı olarak her türlü sorunun demokrasi çerçevesinde çözülmesinden yana olduklarını söyledi.



Bu konuda duyarlılık gösteren taksici esnafını yürekten kutladığını belirten Yüksel, “Ülkemizin yaşadığı bu talihsiz olayın tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum." diye konuştu.






 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.