Çay paraları ödenmeye başlandı

Rize (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2015 - 13:15, Güncelleme: 16.06.2015 - 13:15 3462+ kez okundu.
 

Çay paraları ödenmeye başlandı

Çaykur 2015 Mayıs ayında satın aldığı 91.401 ton yaş çay bedeli olan toplam 144.104.000 TL’nin ödemelerine başladı.
2015 Mayıs ayında üreticilerimizden satın almış olduğumuz 91.401 ton yaş çay bedeli olan toplam 144.104.000 TL’nin ödemelerine önceki yıllarda olduğu gibi yaş çay bordolarının tamamlanmasının ardından başlanılmıştır. İlk etapta 70 Milyon TL 15 Haziran Pazartesi günü üreticilerimizin hesaplarına aktarılmış olup ödemelerin geri kalan yaklaşık 74 Milyon TL’lik kısmı da bugün (16 Haziran) itibariyle üreticilerimizin ilgili hesaplarına aktarılarak Mayıs ayı ödemeleri söz verildiği gibi Ramazan ayı öncesi tamamlanmış olacaktır.  
Çaykur 2015 Mayıs ayında satın aldığı 91.401 ton yaş çay bedeli olan toplam 144.104.000 TL’nin ödemelerine başladı.
2015 Mayıs ayında üreticilerimizden satın almış olduğumuz 91.401 ton yaş çay bedeli olan toplam 144.104.000 TL’nin ödemelerine önceki yıllarda olduğu gibi yaş çay bordolarının tamamlanmasının ardından başlanılmıştır.

İlk etapta 70 Milyon TL 15 Haziran Pazartesi günü üreticilerimizin hesaplarına aktarılmış olup ödemelerin geri kalan yaklaşık 74 Milyon TL’lik kısmı da bugün (16 Haziran) itibariyle üreticilerimizin ilgili hesaplarına aktarılarak Mayıs ayı ödemeleri söz verildiği gibi Ramazan ayı öncesi tamamlanmış olacaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.