Kız arkadaşı için 50 kilo verdi

Yurt ve Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2011 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2011 - 10:11 4238+ kez okundu.
 

Kız arkadaşı için 50 kilo verdi

130 kilogram ağırlığındaki lise öğrencisi, 5 ayda 50 kilo verdi. Kız arkadaşını kaybetmemek için diyet yapan genç zayıflamak isteyenlere de sırrını verdi.
Tekirdağlı Onur, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" dedi. Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay önce 130 kilogram olduğunu, aşırı kilosu yüzünden fiziksel olarak bir çok hareketten yoksun kaldığını söyledi. 5 ayda 50 kilo verdiğini kaydeden Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü Öğrencisi Onur Akgün, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu Aresbet beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" diye konuştu. Kendi belirlediği diyet programını uyguladığını belirten Akgün, "Kilo vermek, gerçekten o kadar zor bir şey değil. Öncelikle hamur işini keseceksiniz. Tatlıyı, gazlı içecekleri, şekeri azaltırsanız, spor yapmayı alışkanlık hale getirirseniz, kilo vermeniz imkansız değil. Ben günde ortalama 3 saat spor yaptım. Koştum, yürüdüm, kültür fizik hareketleri yaptım. 10 kilometre her gün düzenli yürüdüm. Yemek konusuna da gelince 3 dilim ekmek yada tam buğdaylı ekmek ve bol bol salata yedim. Et ürünlerinde ise yağsız yedim" dedi. Kilo verirken kimseden destek almadığının altını çizen Akgün, 130 kiloyken giydiği elbiselerini göstererek azminin zaferine dikkat çekti.
130 kilogram ağırlığındaki lise öğrencisi, 5 ayda 50 kilo verdi. Kız arkadaşını kaybetmemek için diyet yapan genç zayıflamak isteyenlere de sırrını verdi.

Tekirdağlı Onur, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" dedi.

Lise öğrencisi Onur Akgün (18), 5 ay önce 130 kilogram olduğunu, aşırı kilosu yüzünden fiziksel olarak bir çok hareketten yoksun kaldığını söyledi. 5 ayda 50 kilo verdiğini kaydeden Turizm Meslek Lisesi Aşçılık Bölümü Öğrencisi Onur Akgün, "18. yaş günümü kutlarken, bundan 5 ay önce, kız arkadaşımdan kilomla ilgili olumsuz tepkiler aldım. Bu Aresbet beni çok üzdü, o üzüntüyle bir karar verdim. O günden beri bir hırsla beraber kilo vermeye başladım" diye konuştu.

Kendi belirlediği diyet programını uyguladığını belirten Akgün, "Kilo vermek, gerçekten o kadar zor bir şey değil. Öncelikle hamur işini keseceksiniz. Tatlıyı, gazlı içecekleri, şekeri azaltırsanız, spor yapmayı alışkanlık hale getirirseniz, kilo vermeniz imkansız değil. Ben günde ortalama 3 saat spor yaptım. Koştum, yürüdüm, kültür fizik hareketleri yaptım. 10 kilometre her gün düzenli yürüdüm. Yemek konusuna da gelince 3 dilim ekmek yada tam buğdaylı ekmek ve bol bol salata yedim. Et ürünlerinde ise yağsız yedim" dedi.

Kilo verirken kimseden destek almadığının altını çizen Akgün, 130 kiloyken giydiği elbiselerini göstererek azminin zaferine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.