Çayelispor'da Teknik Direktörlüğe Şevki Tonyalı Getirildi

Spor 31.10.2023 - 09:32, Güncelleme: 31.10.2023 - 09:35 28780+ kez okundu.
 

Çayelispor'da Teknik Direktörlüğe Şevki Tonyalı Getirildi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Çayelispor'da Teknik Direktörlük görevine Şevki Tonyalı getirildi.
Lige çok iddialı başlayıp 3 hafta sonunda 1 galibiyet 2 de mağlubiyet alarak 3 puan toplayan ve 7. sırada kalan Smart Holding A. Ş. Çayelispor’da teknik direktör Mikail Üzümcü istifa etmişti. Çayelispor yönetimi, Pazarspor’u 2 kez şampiyon yaparak 2. Lig’e yükselten Şevki Tonyalı ile anlaşmaya vardı. Şevki Tonyalı 2017-2018 sezonunda da Çayelispor’u çalıştırmıştı.Tonyalı’nın yardımcılığını İsmail Hakkı Yazıcı, kaleci antrenörlüğünü ise Özgür Atalay yapacak. Tonyalı’nın bugün (Salı) saat 12.00’de imza töreninin ardından takımla ilk antrenmanına çıkacağı belirtildi.
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele veren Çayelispor'da Teknik Direktörlük görevine Şevki Tonyalı getirildi.

Lige çok iddialı başlayıp 3 hafta sonunda 1 galibiyet 2 de mağlubiyet alarak 3 puan toplayan ve 7. sırada kalan Smart Holding A. Ş. Çayelispor’da teknik direktör Mikail Üzümcü istifa etmişti.

Çayelispor yönetimi, Pazarspor’u 2 kez şampiyon yaparak 2. Lig’e yükselten Şevki Tonyalı ile anlaşmaya vardı.

Şevki Tonyalı 2017-2018 sezonunda da Çayelispor’u çalıştırmıştı.Tonyalı’nın yardımcılığını İsmail Hakkı Yazıcı, kaleci antrenörlüğünü ise Özgür Atalay yapacak.

Tonyalı’nın bugün (Salı) saat 12.00’de imza töreninin ardından takımla ilk antrenmanına çıkacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.