Pazar Adliyesi'nde Operasyon

Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2016 - 15:24, Güncelleme: 17.07.2016 - 15:24 4468+ kez okundu.
 

Pazar Adliyesi'nde Operasyon

Rize'de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin haklarında yakalama kararı çıkarılan 3 hakim ve 1 savcı gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Pazar Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet savcısı B.A. ve eşi hakim A.A. ile hakim E.A. ve hakim eşi A.T.A. hakkında gözaltı kararı verildi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin Rize Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemleri devam ediyor. Ayrıca, şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve arabalarında arama yapıldığı belirtildi. 
Rize'de Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin haklarında yakalama kararı çıkarılan 3 hakim ve 1 savcı gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Pazar Adliyesi'nde görevli Cumhuriyet savcısı B.A. ve eşi hakim A.A. ile hakim E.A. ve hakim eşi A.T.A. hakkında gözaltı kararı verildi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin Rize Emniyet Müdürlüğündeki ifade işlemleri devam ediyor.

Ayrıca, şüphelilerin evlerinde, iş yerlerinde ve arabalarında arama yapıldığı belirtildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.