Pazar ve Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi Etkinlikte Buluştu

Pazar 03.03.2025 - 13:42, Güncelleme: 03.03.2025 - 13:42 8237+ kez okundu.
 

Pazar ve Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi Etkinlikte Buluştu

Rize Pazar Gençlik Merkezi ve Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi “Palandöken’den Fırtına Deresi’ne Gençlik Köprüsü” adlı bir gezi programı düzenledi.
Programın Öne Çıkan Etkinlikleri: Spor Aktiviteleri: Katılımcılar, buz pateni ve curling gibi kış sporlarını deneyimledi; Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yaparak doğanın tadını çıkardılar. Tarihi Ziyaretler: Erzurum Kongre Binası, Erzurum Müzesi, Üç Kümbetler ve Çifte Minareli Medrese gibi önemli tarihi mekanları ziyaret ederek Türkiye’nin kültürel mirasını yerinde incelediler. Doğa Gezileri: Tortum Şelalesi ve Yedigöller’de doğa yürüyüşleri yaparak bölgenin doğal güzelliklerini keşfettiler. Sosyal Sorumluluk: Engelli bireylerin istihdamına destek sağlayan Mutlu Kafe’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk bilincini pekiştirdiler. Sanatsal Etkinlikler: Yakutiye Gençlik Merkezi’nin düzenlediği konser programına katılarak müzik ve eğlence dolu anlar yaşadılar. Bu program, gençlerin fiziksel ve kültürel gelişimine katkı sağlarken, takım ruhu ve paylaşımın önemini vurguladı. Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze, Pazar İlçe Kaymakamımız Sayın Hamza İnam’a ve emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederiz. Ayrıca, bu güzel deneyimi paylaşan tüm gençlerimize, gösterdikleri ilgi ve enerjileri için minnettarız. Birlikte öğrenmeye, keşfetmeye ve büyümeye devam etmek dileğiyle!”
Rize Pazar Gençlik Merkezi ve Erzurum Yakutiye Gençlik Merkezi “Palandöken’den Fırtına Deresi’ne Gençlik Köprüsü” adlı bir gezi programı düzenledi.

Programın Öne Çıkan Etkinlikleri:

Spor Aktiviteleri: Katılımcılar, buz pateni ve curling gibi kış sporlarını deneyimledi; Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yaparak doğanın tadını çıkardılar.

Tarihi Ziyaretler: Erzurum Kongre Binası, Erzurum Müzesi, Üç Kümbetler ve Çifte Minareli Medrese gibi önemli tarihi mekanları ziyaret ederek Türkiye’nin kültürel mirasını yerinde incelediler.

Doğa Gezileri: Tortum Şelalesi ve Yedigöller’de doğa yürüyüşleri yaparak bölgenin doğal güzelliklerini keşfettiler.

Sosyal Sorumluluk: Engelli bireylerin istihdamına destek sağlayan Mutlu Kafe’yi ziyaret ederek sosyal sorumluluk bilincini pekiştirdiler.

Sanatsal Etkinlikler: Yakutiye Gençlik Merkezi’nin düzenlediği konser programına katılarak müzik ve eğlence dolu anlar yaşadılar.

Bu program, gençlerin fiziksel ve kültürel gelişimine katkı sağlarken, takım ruhu ve paylaşımın önemini vurguladı.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bu anlamlı organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze, Pazar İlçe Kaymakamımız Sayın Hamza İnam’a ve emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederiz.

Ayrıca, bu güzel deneyimi paylaşan tüm gençlerimize, gösterdikleri ilgi ve enerjileri için minnettarız. Birlikte öğrenmeye, keşfetmeye ve büyümeye devam etmek dileğiyle!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.