Türk sinemasının 'Sultan'ı Trabzon'da

Trabzon (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2012 - 18:16, Güncelleme: 17.11.2012 - 18:16 6860+ kez okundu.
 

Türk sinemasının 'Sultan'ı Trabzon'da

Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray, Trabzon'da sevenleriyle bir araya geldi.
Bir kafe zincirinin sponsorluğu ile kente gelen Şoray, kafenin Trabzon şubesinde sevenleriyle buluştu. Şoray, hayranları ile sohbet edip fotoğraf çektirdikten sonra, imzalı fotoğraflarını kafe önünde kuyruk oluşturan hayranlarına hediye etti. Şoray, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'a ilk kez 10 yıl önce dizi çekimi için geldiğini belirterek, ''Bir gün kalabildim ve sadece pazarı gezebildim. Trabzon'da olmaktan çok mutluyum'' dedi. Hayranlarının gözünde sevgi gördüğünü ifade eden Şoray, ''İlk fırsatta Trabzon'a tekrar geleceğim. Doğal güzelliği ile ülkemizin en güzel yeri burası ve insanları da çok güzel. Burada bir film çekmeyi çok istiyorum. Zaten benim, Güllü adlı bir filmim var. Ben o filmde bir Karadeniz kızını canlandırdım. Onun için kendimi Karadenizlilere çok yakın hissediyorum'' diye konuştu.  
Türk sinemasının 'Sultan'ı Türkan Şoray, Trabzon'da sevenleriyle bir araya geldi.
Bir kafe zincirinin sponsorluğu ile kente gelen Şoray, kafenin Trabzon şubesinde sevenleriyle buluştu. Şoray, hayranları ile sohbet edip fotoğraf çektirdikten sonra, imzalı fotoğraflarını kafe önünde kuyruk oluşturan hayranlarına hediye etti.

Şoray, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'a ilk kez 10 yıl önce dizi çekimi için geldiğini belirterek, ''Bir gün kalabildim ve sadece pazarı gezebildim. Trabzon'da olmaktan çok mutluyum'' dedi.


Hayranlarının gözünde sevgi gördüğünü ifade eden Şoray, ''İlk fırsatta Trabzon'a tekrar geleceğim. Doğal güzelliği ile ülkemizin en güzel yeri burası ve insanları da çok güzel. Burada bir film çekmeyi çok istiyorum. Zaten benim, Güllü adlı bir filmim var. Ben o filmde bir Karadeniz kızını canlandırdım. Onun için kendimi Karadenizlilere çok yakın hissediyo
rum'' diye konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.