Pazar’da Altyapı ve Kanalizasyon Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Pazar 03.02.2025 - 11:22, Güncelleme: 03.02.2025 - 12:06 1630 kez okundu.
 

Pazar’da Altyapı ve Kanalizasyon Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Pazar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde altyapı ve kanalizasyon borularını yenilemeye devam ediyor.
Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, ilçenin bugünü ve geleceği adına atılması gereken en önemli adım olan altyapı yenileme çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini ifade ederek, “Çözüm odaklı çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu açıdan ilçemiz adına olmazsa olmaz kabul ettiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımız planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, Kirazlık Mahallesi Katori Mevkii’nde başlattığımız altyapı ve kanalizasyon sistemi yenileme çalışmamıza ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak devam ediyor. Sağlıklı kentleşme, sağlam bir altyapıyla mümkündür.” dedi. Ayrıca Başkan Çakır, “Son meteorolojik verilerin ilçemizi de içine alacak şekilde sağanak yağış uyarısı üzerine, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yağmur suyu hatları ve ana menfezleri temizleme çalışması gerçekleştiriyor.” diye konuştu.
Pazar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde altyapı ve kanalizasyon borularını yenilemeye devam ediyor.

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, ilçenin bugünü ve geleceği adına atılması gereken en önemli adım olan altyapı yenileme çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini ifade ederek, “Çözüm odaklı çalışmalarımızla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu açıdan ilçemiz adına olmazsa olmaz kabul ettiğimiz altyapı yenileme çalışmalarımız planlı ve programlı bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce, Kirazlık Mahallesi Katori Mevkii’nde başlattığımız altyapı ve kanalizasyon sistemi yenileme çalışmamıza ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak devam ediyor. Sağlıklı kentleşme, sağlam bir altyapıyla mümkündür.” dedi.

Ayrıca Başkan Çakır, “Son meteorolojik verilerin ilçemizi de içine alacak şekilde sağanak yağış uyarısı üzerine, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yağmur suyu hatları ve ana menfezleri temizleme çalışması gerçekleştiriyor.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberguven.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.