Yüzleri Gülen Özel Öğrencilerin Mutluluğu Her Şeye Bedel

Okul yetkilileri Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan eğitim gördükleri okullardan alınarak “Uçurtma Şenliği’ne” katılmak için Rize’ye gidiş ve dönüşlerinde ücretsiz araç tahsis etmeleri için destek talebinde bulundu.

Bu konuyla ilgili Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, Sahil Seyahat firmasından öğrencilere destek vermek için iletişime geçti. Firma sahibi Cihan Havuz çocuklarımız için her zaman var olduğunu dile getirerek kendilerine bir adet otobüs tahsis etti.

Her şey geleceğimiz gençleri için diyen Yüksel, “Eğitim gördükleri okullardan alınan özel eğitim öğrencileri öğretmenlerinin nezaretinde gidiş gelişlerinde üst düzey güvenlik önlemini alarak onların ulaşımını sağlayan Ercan Mert’e ve firma sahibi Cihan Havuz’a odamız ve Pazar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Okulların yöneticileri de Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel’e ve Sahil Seyahat firmasına katkılarından ve gösterdikleri ilgilerinden dolayı teşekkür etti.