Vekiller Güneysu'da iftar yemeğinde

Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal dün akşam Rize’nin Güneysu ilçesinde iftar açtı.

AK Parti Güneysu ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programına AK Parti Rize Milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal’ın yanı sıra, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan ve çok sayıda davetli katıldı.



Güneysu Öğretmen evinde gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından misafirlerine hoş geldiniz konuşmasını yapan AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan” Davetimize katılımlarınızdan dolayı başta milletvekillerimiz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.



BAYRAKTAR “AİLE OLMANIN TEMELİ BUDUR”

Turan’ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise” AK Parti ailesi olarak istişarelerimize devam ediyoruz. Neredeyse Ramazan başından bu yana her iftarda farklı bir bölgedeyiz. Her gittiğimiz yerde aynı sıcak ve samimi ortamla karşılaşıyoruz. Aile olmanın temeli ve gereği budur. Bu güzel akşamı tertip eden Güneysu teşkilatımıza teşekkür eder, Mübarek Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.