Vali'den Teşekkür Belgesi

Bir süre önce ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ardanuç'a giden Vali Kalkan, Ardanuç-Şavşat karayolunun Varyant mevkisinde yola dökülen taşları temizleyen 19 yaşındaki oto elektrik kalfası Serkan Dursun'u fark etti.

Makam aracından inerek Dursun'un yanına giden Vali Kalkan, duyarlılığından dolayı teşekkürlerini ilettiği kalfayı daha sonra Artvin Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerinde ziyaret etti.

Bir süre Dursun ile sohbet eden Vali Kalkan, Dursun'u topluma örnek olacak davranışta bulunmasından dolayı tebrik etti.

Dursun'u sürücüler için tehlike oluşturacak taşları temizlerken gördüğünde oldukça mutlu olduğunu ifade eden Vali Kalkan, "İnsanlardaki bir takım ince ve asil duyguların tezahürü olan bu örnek davranışınız toplumsal duyarlılığın bir timsali olarak bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Toplumsal duyarlılık duygusu içerisinde sergilemiş olduğunuz bu örnek davranışınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Kalkan'ın kendisini ziyaret ederek belge ile ödüllendirmesi karşısında şaşkın olduğunu dile getiren Dursun ise "Araçtan inerek sürücüler için olası bir kazaya sebebiyet verebileceği düşüncesiyle her zaman yaptığım gibi taşları temizlemeye başladım. Bu sırada bir otomobil durarak beni tebrik etti. Kim olduğumu ve ne iş yaptığımı sordu. Artvin Valisi olduğunu söyleyince çok şaşırdım ve heyecanlandım. Sayın Valimiz beni tebrik etti. Ardından taşları temizledikten sonra otomobiliyle uzaklaştı. Hayatım boyunca unutamayacağım bir gün yaşadım" diye konuştu.