Vali Çakır, şampiyon Pazarspor'u altın ile ödüllendirdi



Çakır, Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve futbolcuları tebrik ederek başarı diledi. Çakır, Çakur Rizespor'un Süper Lig'e yükselmesinin ardından Pazarspor'un da bir üst gruba yükselmesinin sevinçlerini iki kat artırdığını belirtti.

Yoğun bir emekten sonra başarının elde elde edildiğini ifade eden Çakır,

"Bizlere yaşatılan mutluluktan dolayı, idarecisinden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına tüm Pazarspor camiasını canı gönülden kutluyorum. Çaykur Rizespor'un yeniden Süper Lige yükselmesinin, Rize'nin Haziran ve Temmuz aylarında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupasına ev sahipliği yapacak olmasının bir tesadüf olmadığını tüm Türkiye'ye bir kez daha kanıtlamış olduk. Rize'nin spor kenti olduğunu gösterdik" şeklinde konuştu.

Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ise inanan genç insanların başarı için kenetlendiğini vurgulayarak, "Üst gruba yükselme maçlarının her ikisinde de rakiplerimizden fazla istedik. Uzatmaya giden iki maç sonunda penaltı atışları sonrası hedefimize ulaştık. Maçın hiç bir zaman bitmediğini ispatladık. Terimizn son damlasına kadar haklı bir sevinç yaşadık. Bize inanan şerin önde gelenleri ve camiamızı mutlu ettik. Artık daha çok emek harcamamız gerektiğini farkındayız" diye konuştu.

Vali Çakır, şampiyon Pazarspor teknik heyetini ve futbolcularını çeyrek altın ile ödüllendirdi.