Ulaşım Sigorta Pazar’da Hizmete Girdi

“Ulaşım Sigorta” Pazar Mahallesi Prof. Dr. Mehmet Haberal Cad. Mualla Telatar İş Hanı 2. katındaki adresinde, sigorta sektörünün önde gelen acentelikleri ile Pazar halkına hizmet verecek.

Açılışa Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, Ulaşım Şirketler Grubu Başkanı İsmail Purtuloğlu ve siyasi parti başkanları, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

İş yerinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Basa ve davetliler birlikte escort istanbul kesti. 

Belediye Başkanı Basa konuşmasında, “İşyeri öncelikle sahiplerine ve Pazar’ımıza hayırlı uğurlu olsun, Allah bol ve bereketli kazançlar nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

     

Genç girişimci iş ortakları yaptıkları açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Ulaşım Sigorta olarak siz değerli müşterilerimize daha iyi, daha kaliteli ve modern bir hizmet sunabilmek için ve ihtiyacınız olan poliçelere ulaşmanızı kolaylaştırmak için biz buradayız. Son sistem yazılım hizmetlerimizle tüm Pazar halkını şubemize bekliyoruz. Müşterilerimiz, bizden en uygun fiyatı alarak zorunlu trafik sigortası, deprem sigortası, iş yeri sigortası, yangın sigortası, seyahat sigortası, sağlık sigortası ve bunun gibi diğer tüm branşlarla sizlere memnun kalacağınız hizmetleri sunacağız.”