Trabzonspor'da Başkandan Sonra Abdullah Avcı'da İstifa Etti

Trabzonspor’da başkanlık görevini yürüten Ertuğrul Doğan, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile bugün içerisinde İstanbul’daki ofisinde görüştü.

Trabzonspor’da 1 Süper Lig ve 2 Türkiye Süper Kupası kazanan teknik direktör Abdullah Avcı yeni yönetimin önünü açmak için görevlerinden istifa etme kararı aldı.

Avcı, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Avcı şunları söyledi; “Bazen durmak gerekir. Derin bir nefes almak, çok fazla düşünmemek ve olacaklara güvenmek gerekir. Çok sevdiğim Trabzonspor’a ve bu güzel şehrin güzel insanlarına, hiçbir maddi talebim olmadan koşulsuz, beklentisiz hoşça kal deme vakti geldi. Trabzonspor taraftarı coşkuludur. Beklentileri büyüktür. Hep kazanmak ister. Kaybetmeye tahammülü yoktur ve bütün bunlara hakkı vardır. Biz fırtınalı topraklara, bilerek geldik. Onlara çok uzun süre özlemini çektikleri bir şampiyonluğu yaşattığımız için gururluyum. Taraftara, şehrin güzel insanlarına görevlilere, oyuncularıma, yönetim kurulundaki tüm özverili insanlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Buraya gelmeme, burada kalmama, hayatımın en güzel anılarını yaşamama vesile olan Ertuğrul Doğan’a ise apayrı bir şükran borcum var. Onu unutmayacağım. Hiç kimse unutmasın. Şampiyon Trabzonspor, geriye değil ileriye gitmeli. Bölünmemeli, birleşmeli. Kazandıklarını yitirmemeli ve çok güçlü bir yönetimle çok daha parlak günler görmeli. Trabzon’u ve Trabzonspor’u seviyorum. Hakkınızı helal edin.”

Bu arada Avcı geçmişe dönük alacaklarından başka ücret talebinde bulunmadı.