Rizespor, Keçiörengücü Maçında Galibiyeti Koruyamadı

Yeşil-mavililer, Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı.

İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada Çaykur Rizespor 49. dakikada Enriko Papa’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip ise bu gole 71. dakikada Rashad Muhammed’in golü ile eşitliği sağladı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Turgut Doman, Deniz Turgut, Sezgin Çınar

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Bahadır Öztürk, Alberk Koç, Emirhan Topçu, Koray Altınay (Dk.72 Grahovaç), Papa (Dk.73 Mithat Pala), Miya, Sefa Yılmaz (Dk.81 Efe Tecimer), Benhur Keser (Dk.73 Emircan Altıntaş), Bolasie (Dk.65 Deniz Hümmet)

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin Uçar, Erhan Kartal, Aykut Demir, Erkam Reşmen, Mikail Okyar, Muharrem Cinan, Olawoyin, Bardhi (Dk.60 Mara), Camara (Dk.64 Melih İnan), Rashad Muhammed (Dk.89 Taha Batuhan Yayıkçı), Balaj (Dk.61 Hamza Gür)

TEKNİK DİREKTÖR: Taner Taşkın

GOLLER: Dk. 49 Papa (Çaykur Rizespor) Dk. 71 Rashad Muhammed (Ankara Keçiörengücü)

TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT KORKMAZ'IN MAÇ SONU AÇIKLAMASI

Teknik direktör Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor-Ankara Keçiörengücü maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Açıklama şöyle:

"Mevki olarak son dokunuş eksikliğini hissettik. İkinci yarıda golü bulduktan sonra ikinci golü bulabilirdik. Son dakikalarda ise rakip de biz de kazanabilirdik. Genel anlamda kazanmamız gereken bir maçtı ama en azından kaybetmedik. Bu maçta eksik mevkiimiz net olarak belli oldu.

Bocaladığımız dakikalarda gol yedik. 90 dakika baskılı oynama şansımız yok. Bunu hiç bir takım yapamaz. Oyunun genelinde ilk yarı memnunum ama ikinci yarı daha iyi olmamız lazımdı. Gereken mevkie gerekli oyuncu alınırsa işlerimiz daha kolaylaşacak."