Rize'deki hastanelerde ''Online Randevu Sistemi'' 

İl Sağlık müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Bahis Siteleri vatandaşların daha etkin ve verimli bir şekilde sağlık hizmetlerine ulaşabilmesi amacı ile Sağlıkta Dönüşüm Projesi'nin başlatıldığı belirtildi.

Sağlıkta Dönüşüm Projesi'nin en önemli halkalarından biri olan Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nin (MHRS) 4 Nisan 2011 tarihinden itibaren uygulanmaya başlandığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
''Hasta memnuniyetini en yüksek düzeye çıkarmak için 30 Aralık 2011 tarihinden itibaren ise ''Online Randevu Sistemi'' ile ücretsiz randevu sistemine geçilmiştir. MHRS İnternetten randevu almak i Rize İl Sağlık Müdürlüğü'nün ve hastanelerimizin web sayfasında ''MHRS İnternetten Randevu'' butonuna tıklayıp, sisteme ulaşılabilmektedir. MHRS ile randevu almak için sisteme kayıt olmak şarttır. Daha önceden hastanemizde tedavi olmuş, randevu almış olsanız dahi MHRS'de internet üzerinden randevu alabilmek için kayıt yapılması gereklidir.''

MHRS sistemine kayıt olmak için açılan MHRS sayfasındaki ''Yeni Üye'' kaydının yapılması gerektiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Formda iki alan çok önemlidir. E-posta adresi doğru yazılmak zorundadır. Çünkü üye kaydınızla ilgili onay kodu girileceği e-posta adresine gönderilecektir. Parola ise daha sonraki randevularınızda MHRS'ne giriş için kullanacağız paroladır. Üyelik işlemleri ile hasta sadece kendi adına randevu alabilir. Bir başkası veya yakını için randevu alması gerektiği zaman her birey için yeni üyelik oluşturmak gerekmektedir. 182 hattından randevu alınırken ücret alınmakta iken, web üzerinden yapılan üyelik ve randevu işlemleri için herhangi bir ücret alınmamaktadır.''