Rize son dakikada puanı kaptı!



ÇAYKUR Rizespor son dakikasına 2-1 mağlup girdiği Şanlıurfaspor maçında 90. dakikada kaydettiği golle 2-2 beraberliği ve 1 puanı kurtardı. K.Erciyesspor ile Manisaspor'un rakiplerine mağlup olmasıyla Rizespor haftayı karlı kapattı.


Şanlıurfaspor: 2  Çaykur Rizespor: 2

Stat: GAP Arena

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Baran Eraslan, Erkan Akbulut

Şanlıurfaspor: Atacan, Tisdell (Dk. 70 Tunç), Mehmet, Hamza, Abdülhamit, Sankoh (Dk. 72 İbrahim), Gökhan, Kıvanç (Dk. 87 Samet), İzzet, Özgür, Murat

Çaykur Rizespor: Loria, Sezer, Orhan, Murat, Eren (Dk. 76 Çağrı), Smakov, Cumali (Dk. 46 Hossam Hasan) Oğuzhan, Sercan, Cernat, Cenk Ahmet (Dk. 62 Emre)

Goller: Dk. 28 Kıvanç, Dk. 45 Murat (Şanlıurfaspor), Dk. 8 Cernat (penaltıdan), Dk. 90 Çağrı (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 7 Hamza, Dk. 11 Mehmet, Dk. 58 Sankoh (Şanlıurfaspor), Dk. 16 Sercan (Çaykur Rizespor) 


Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kalan Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Ucuna kadar getirdiğimiz işi bitiremedik. Kendimizi kötü hissediyoruz" dedi.

Çetiner, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadelede direnç göstermelerine rağmen galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maçın her iki takım için de önemli olduğunu ifade eden Çetiner, şöyle konuştu:

"Bu maçı kazanmamız durumunda play-off iddiamız devam edecekti. Bugün 4 eksiğimiz vardı ancak onların yerine oynayan arkadaşlar, özellikle ilk yarıda mükemmel performans sergiledi. İlk yarıda oyunun mutlak hakimi bizdik. Topa sahip olan, futbol adına bütün güzellikleri sahaya yansıtan, doğru yerlerde bulunan, baskı uygulayan takım görünümündeydik.

Oyuncularım çok iyi karakter gösterdi ve ilk yarıyı önde tamamladık. İkinci yarı ne kadar söylesek de insanda skoru koruma duygusu var. Maalesef bu duygu bizim takımda her geçen dakika arttı. Talihsizlikler yaşadık ve 3 oyuncumuz sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Neticede ucuna kadar getirdiğimiz işi bitiremedik. Kendimizi kötü hissediyoruz."

Kalan 3 maçı da kazanıp ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini vurgulayan Çetiner, kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

-Çaykur Rizespor cephesi-

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli de Şanlıurfaspor gibi kendilerinin de puana ihtiyacı olduğunu, ancak alınan bir puanın bazen 3 puan değerinde olduğunu söyledi.

Her iki takımın da hem üzüldüğünü hem de sevindiğini ifade eden Denizli, şöyle konuştu:
"İkinci yarıda oyunu çevirecek pozisyonlar bulduk ancak beceriksizliğimizden değerlendiremedik. Neticede buradan bir puanla ayrıldık. Şanlıurfaspor'un da arzulu futbolunu göz ardı etmem mümkün değil. Yarından itibaren Ankaragücü maçının hazırlıklarına başlayacağız."