Pazarspor'un olağan genel kurulu yapıldı



Gökhan TELATAR
Spor Toto 2. Ligin yeni ekiplerinden Pazarspor’da bugün olağan genel kurulu yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Gençlik Spor Müdürü Halil Pehlivan ve delegeler katıldı.

Divan Başkanlığını Naci Atabey’in yaptığı genel kurula tek listeyle giren Yangın, açık yapılan seçimde kongreye katılan delegelerin tamamının oylarını alarak güven tazeledi.

Kongrede konuşan Başkan Yangın, Pazarspor bu gün süper lig ve birinci ligden sonra gelen 38 takımdan biri olduğunu belirterek, “Bu küçümsenemeyecek bir başarıdır. Bizler yönetim olarak üçüncü ligde başarılı olmayı, ikinci ligde takımı ayakta tutmayı sağlayabiliriz ancak, bunun kalıcı olması, daha büyük başarılı olması için arkamızda desteğin olması şart. Bu desteklerin olması halinde daha üst liglerin sözünü bile verebiliriz “ dedi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, yaptığı konuşmasında,” Pazarspor’u ikinci lige çıkaran başkanımıza ve eski yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum, yeni seçilen arkadaşlara da başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte Pazarspor’u daha üst liglere daha büyük başarılara taşıyacağız “ dedi.

İlçe Kaymakamı Selçuk Arslan ise yaptığı konuşmada, "Pazar’ın iki markası var biri kız kulesi diğeri de Pazarspor’ dur. Pazarspor ‘da Pazar’ın ürettiği en büyük markadır şuanda. Bu cevheri görerek de sahip çıkmak zorundayız. Pazarspor’a iki elimiz ile sarılmak zorundayız. Pazar’ın tanıtımı noktasında onlarca festival yapsak, trilyonları döksek, Pazarspor’un Türkiye genelinde oluşturduğu bilinirliği sağlayamayız. Bu nedenle de Pazarlı kendisi için Pazarspor’a sahip çıkmalı. Elde ettikleri başarılar nedeni ile eski yönetimi kutlarken yeni yönetime de başarılar diliyorum” dedi.

Yangın'ın yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:
Hızır Yıldız, Ali Osman Telatar, Neşet Çakır, Doğan İnce, Nizamettin Hazır, Turan Karahan, İstemi Oğuz Agun, Zeki Mafratoğlu, Gürsel Alnıaçık, Şafak Hatırnaz, Bilgehan Bayramoğlu, İbrahim Karabekir, Cihan Ergenç, Mustafa Atar, Ömer Rasim Atabey, Şafak Balta, Zuhal Üst, Uğur Gülek Balta, Birol Kılıç, Süleyman Yurtseven

Yedekler: Talat Günday, İsmail Birol Kılıç, Zeynep Kurt, Erdal yaşar Hoşver, Rıfat Uluşahin, Bahattin Bozkurt.