Pazarspor Malatya Medyasında



Gökhan TELATAR
Malatyaspor’da daha önce futbol oynayan mavi beyazlıların teknik ekibi hem yöre halkından hem de spor camiasından oldukça ilgi görüyor.

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı yerel basına verdiği demeçte, şunları söyledi:
“Malatya’da oynadığımız yıllarda çok mutlu olmuştuk. Yıllarca buranın ekmeğini yedik, ter döktük güzel anılarımız oldu. Dolayısıyla müsabakalarımız da Malatyaspor camiasının desteğini görmek istiyoruz.”

Yardımcı Antrenör Selçuk Yıldırım Kaya ise, “Malatya da yaşadığımız yıllar şampiyonluklar çok güzeldi. Şimdi de Pazarspor’un play-off mücadelesi için buradayız bunun için de mutluyuz” dedi.

Kaleci Antrenörü Kenan Sivrikaya , “yıllar sonra Malatya’da farklı bir heyecanla bulunmanın hazzını yaşıyoruz. İnşallah ilk rakibimiz Fatih Karagümrük A.Ş takımını eleyip finallere kalacağız” dedi.

Pazarspor ve Malatyaspor’da yıllarca futbol oynayan Ali Kulaksız’da kariyerinin en güzel yıllarını bu iki kulüpte yaşadığını belirterek, “Bu gün Pazarspor’a manevi desteğimizi vermek için buradayız. Pazarspor olmasaydı Malatyaspor’a gelemezdim. Samimiyetimizle doğallığımızla şampiyonluk yaşadığımız Malatya’ da kurduğumuz o güzel dostlukları yanımızda görmek istiyoruz. Önemli olan tek şey sporun temaşa olduğu ve bu dostluğun sürmesidir” diye konuştu.