Pazarspor hedeflediği play-off'ta




Pazarspor karşılaşmanın 24. dakikasında Mustafa’nın ceza sahası dışından kaydettiği şık golle play-off’a kaldı.

Pazarspor 13 Mayıs’ta TFF’nin belirleyeceği yerde 4’lü play-off maçlarına katılacak.

Ligin başında Teknik Direktör Şevki Tonyalı ile bu takım küme düşer beklentisi içinde olan kişilere, Tonyalı play-off hediye etti. Ve tulum eşliğinde horon oynayarak başarısını kutladı.

Karşılaşmanın sonunda Kaymakam, siyasi parti temsilcileri, Kulüp başkanı, yöneticiler, futbolcular ve teknik heyet, play-off’a kalmanın sevincini saha içinde horon oynayarak kutladılar.

Bu arada maçın devre arasında 2012-2013 yılında Rize il genelinde Bayan yıldız hentbol kulüpler arası yapılan müsabakalarda il birincisi olarak şampiyonluk elde eden Pazarsporlu bayan sporculara protokol tarafından hediyeleri verildi.

Grupta Diyarbakır Belediyespor ikinciliğe yükselirken, Fatih Karagümrük A.Ş, İstanbulspor A.Ş, Tekirova Belediyespor ve Pazarspor play-off’a kaldı. Kastamonuspor, Beşikdüzüspor ve Çorumspor ise küme düşen takım oldu.

Hakemler: Eser Birinci, Türker Dirlik, Erdem Ayaröz

Pazarspor: Fethi, Onur, Aykut, Ş.Ender, Erdinç, Mustafa (dk. 70 Osman), Levent, Ramazan (dk.88 Hakan), Feyyaz, Ali, Hacı Şükrü (dk. 80 Evren)

Fatih Karagümrük A.Ş: Ahmet Önal, Arif, Halil (dk. 82 selahattin), Caner, İbrahim, Cihan Kaan, Doğan Can, Ömercan, Yemen (dk. 60 çağlar), Mehmet, Gökhan (dk. 78 Ahmet Üner)

Gol: Dk. 24 Mustafa (Pazarspor)

Sarıkartlar: H. Şükrü, Feyyaz, Ş. Ender (Pazarspor), Mehmet (Fatih Karagümrük A.Ş)