Pazarspor camiası yemekte bir araya geldi




İstanbul Sarıyer Ayder Restaurant işetmecisi Cengiz Tabak tarafından verilen yemeğe, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize eski Valisi Enver Salihoğlu, İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Pazar AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Pazar Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Turan Karahan, Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın, eski ve yeni yöneticiler ile kulüp camiasından isimler katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Yangın, yemeğin birlik, beraberlik ve play-off karşılaşmaları öncesi gelir elde etmek için bir araya gelinen yemek olduğunu belirterek, yemeğe katılan ve mazereti dolayısı ile katılamayan herkese teşekkür etti.

Pazar’ın genç çocuklarıyla bu yıl başarıyı yakaladıklarını ifade eden Yangın, "Bu yıl takımın tamamına yakını alt yapıdan yetişen oyuncular. Bu şekilde başarıyı yakalamak da bizim için çok önemliydi. 15 yıldır alt yapıya çok önem veriyoruz ve bu başarı bunun eseridir. İnşallah Malatya’da yapacağımız play-off karşılaşmalarında istediğimiz sonuçları alarak yeniden 2. Ligde yer alırız” dedi.

Yemek sonrası eski yöneticilere ve Vali Salihoğlu ile Bakoğlu'na katkılarından ve çalışmalarından dolayı plaket verildi.

170 FOTOĞRAF KARESİ İÇİN GALERİYİ TIKLAYINIZ