Pazar’daki O Yaya Geçidi Haberi Ses Yetirdi

Pazar’da Hamidiye Bölgesinde Hastane ve Adalet Sarayı yakınında bulunan yaya geçidi yapılan uyarıların ardından ses getirerek yeniden düzeltiliyor.

Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Hamidiye Bölgesinde önlem alınmasını ve yeniden düzenlenmesini istediği yaya geçidini yetkililer dikkate alarak yeniden düzenliyor.

1 hafta önce konuyla ilgili basın açıklaması yapan Başkan Yüksel, tepkilerinin ses getirdiğini belirterek, yayaları da sevindiren bir çalışma başladığını söyledi.

Başkan Yüksel, yaptığı açıklamada, “Defalarca buranın düzelmesi gerektiğini halkımızın buna layık olmadığını dile getirmiştik. Son çare olarak basını ve sosyal medyayı kullandık. Basının ve sosyal medyanın ne kadar etkili olduğunu bir kere daha görmüş olduk.  Bugün gelinen noktada çalışmalar tam hız devam ediyor ve daha da güzelleşecek. Ancak sadece burada yaya geçidi değil acil bir şekilde sinyalizasyon çalışmasına da başlanması gerekmektedir, bunun da takipçisi olacağız. Duyarlı davranarak düzenleme yapan yetkililerede teşekkür ederiz.” dedi.

Bir önceki bir de sonraki resmî paylaştıklarını ifade eden Yüksel, “Aradaki farkı herkes anlayacaktır. Bizim halkımız insanımız bunlara layık değil en iyisine en güzeline layıktır. Bu yüzden güzel yapılan işleri hep destekleyip, güzel olmayan halkımızın yarına olmayan tüm işlerin karşısın da duracağız.” şeklinde konuştu.