Pazar'da yol genişletme ve betonlama çalışmaları



Belediye Başkan Vekili Şaban Cevher, beraberinde Meclis Üyeleri Mustafa Süleyman Kurdoğlu ve İlhami Günaydın ile birlikte Belediye tarafından ilçede yürütülen Aktepe grup köy yollarının Cumhuriyet Mahallesi bölümünde betonlama ve Kirazlık Mahallesi yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Vekili Cevher, 7 köyün ulaşımının sağlandığı Cumhuriyet Mahallesi ile Aktepe grup yolunun genişletme, su ve kanalizasyon işlerinin tamamlanmasının ardından betonlama çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Bu güzergahı kullanan binlerce kişinin yolculuklarının rahat geçmesini sağlamak amacıyla 10 gün önce başlattığımız 2 bin 400 metre uzunluğundaki yolu 15 cm yükseklikte betonla kaplıyoruz. Betonlama çalışmalarımızı 20 gün içerisinde tamamlayacağımızı umuyorum. Daha sonra grup yolunda gidiş ve geliş güzergahlarında yeni düzenlemeye gidilecek” dedi.

Cevher, ilçenin Kirazlık Mahallesi’nin Zafer Mahallesi tarafında bulunan 400 metrelik kısımında yol genişletme ve istinat duvarlarının yapım çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, ilçede kanalizasyonu olmayan, yolu yapılmayan bir tek mahalle ve sokak kalmayacağını ifade etti.