Pazar’da Spor Okulları Kortej Yürüyüşü Yapıldı

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen, İlçe Kaymakamı Mustafa Akın ve birçok öğrenci ile vatandaşların katıldığı yürüyüş, Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu önünden başlayarak belediye önünden Atatürk Caddesi boyunca devam etti. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erdi.

Burada sporcu öğrencilerin çeşitli branşlarda hazırlanıp sundukları gösteriler izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 5-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin vakitlerini iyi değerlendirmeleri için ücretsiz spor eğitimi verilecek. Kayıtlar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde devam etmektedir.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Halil Kaya, yaptığı açıklamada, “İlçe Müdürlüğümüze bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında atletizm, basketbol, badminton, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, branşlarıyla ücretsiz spor yapma imkanı bulacaklar.” dedi.

VİDEO: LÜTFİ KOBAL