Pazar’da Minik Ellerin Yıl Sonu Sergisi Beğeni Topladı

Protokol, açılış törenini gerçekleştirdikten sonra yılsonu resim sergisini gezdi. Minik ellerin, öğretmenleri rehberliğinde büyük uğraşlar sonucunda hazırladıkları yıl sonu resim sergisi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Okul bahçesinde düzenlenen resim sergisine Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Sami Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, daire amirleri, İlçe Milli eğitim Müdürü Nimet Büyük, okul müdürü Fatma Özyanık Dereci, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini dile getiren Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Dereci, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi:

“Bu tür etkinlikler çocukların eğitiminde ve hayal dünyalarının gelişiminde, üretkenlik ve kabiliyetlerinin keşfedilmesinde büyük rol oynuyor. Okul olarak bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimizi bugünlere getiren ve yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Eğitimin her alanında bize desteklerini esirgemeyen siz değerli velilerimize de teşekkür ediyorum.”

Kaymakam Akın, serginin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.