Pazar’da Merve İç Mimarlık Bürosu açıldı

Açılışa Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır ve davetliler katıldı.

İç Mimar Merve Şahingöz ve eşi İnşaat Mühendisi Kemal Özgür Şahingöz’ün birlikte çalışacakları proje, uygulama ve danışmanlık iş yerinin açılış kurdelesini Kaymakam Akın, Belediye Başkanı Basa ve işletmeciler birlikte kesti.

Kaymakam Akın, “Açılan her yeni işyeri ilçemizin ve ülkemizin ekonomisine olumlu katkılar sağlıyor. Genç girişimcilerin iş hayatı için memleketlerini tercih etmesi bizleri sevindiriyor. Açılan işyerinin Şahingöz ailesine ve Pazar’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Basa ise “Bugün burada genç kardeşlerimizin iş yerlerinin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun. Meslek hayatlarında başarılar ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

İş yeri sahiplerinden Merve Şahingöz, yaptığı açıklamada, İç Mimarlık Ofisini Pazar halkıyla buluşturmaktan dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Daha önce aktif olarak inşaat firmalarında çalıştım. Memleketim Pazar’a gelerek eşimle birlikte Merve İç Mimarlık firmasını kurduk. Bugünden itibaren de yeni iş yerimizde ilçemize hizmet vermek istiyoruz. Bize ihtiyaç duyabilecek herkesi bekliyoruz. Davetlilere katılımları için teşekkür ediyoruz.” dedi.