Pazar’da “Meftare” Erkek Kuaför Salonu Hizmete Açıldı

İşletmeci Savaş Büyükterzi ve Gaffar Okan Kesimal, yaptıkları açıklamada, özel ilgi ve konfor arayan müşterilerimizi “Meftare” Erkek Kuaför salonumuzda ağırlıyor, kaliteli hizmet ayrıcalıklı dünyasına davet ediyoruz” dedi.

Erkek Kuaför Salonu açılış töreninde konuşan DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanıyken AK Parti Rize'den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Hakan Gültekin, güzel bir işyerinin açılışını yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Açtığımız iş yerinde vatandaşlara güzel hizmetler sunulacaktır. Erkek Kuaför Salonu'nun Pazar’a yeni bir renk getireceğinden eminiz. İş yerini açan arkadaşlarımıza Allah bol kazançlar ve hayırlı işler versin.” dedi.

Kaliteli hizmetten ödün vermeyeceklerini belirten genç girişimci Büyükterzi, “Pazar ilçemizde kalite asla tesadüf değildir sloganıyla siz müşterilerimize meslek tecrübesi ile profesyonel ekibimiz Süleyman Kalafatçı ve Mustafa Biber ile birlikte yeni iş yerimiz “Meftare” Erkek Kuaför Salonumuzla güzel bir iş yeri açmanın mutluluğu içinde hizmetinizde olacağız.” dedi.

Büyükterzi, konuşmasında şöyle sürdürdü:

“Özel ilgi ve konfor arayan müşterilerimizi MEFTARE Erkek Kuaför salonumuzda ağırlıyor, Kaliteli hizmet ayrıcalıklı dünyasına davet ediyoruz. Sizin için hazırlanan saç tasarım ve bakım tamamen ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize odaklanarak saç kesiminden föne, boyadan cilt bakımına kadar standartların üzerinde hizmetler sunuyoruz. Alanında deneyimli saç stilistlerimiz ve profesyonel kuaför uzmanlarımızla yenilenmenizi sağlıyoruz.

Kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşamak, etkileyici ve bakımlı bir görünüme kavuşmak istiyorsanız MEFTARE Erkek Kuaför Salonu olarak sizleri bekliyoruz.

Özel ilgi ve konfor arayan müşterilerimizi salonumuzda ağırlıyor, kaliteli ayrıcalıklı dünyasına davet ediyoruz.

Sizin için hazırlanan saç tasarım ve bakım tamamen ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize odaklanarak saç kesiminden föne, boyadan cilt bakımına kadar standartların üzerinde hizmetler sunuyoruz.

Alanında deneyimli saç stilistlerimiz ve uzman Kuaförlerimiz ile sizleri baştan yenilenmenizi sağlıyoruz.

Kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşamak, etkileyici ve bakımlı bir görünüme kavuşmak istiyorsanız MEFTARE Erkek Kuaför Salonumuza sizleri bekliyoruz.

Yüksek hijyen standartları arayan, kalabalık ortamlarda rahat edemeyen müşterilerimizi salonumuzda kendilerine özel hizmetlerden yararlanabilirler.

Profesyonel ve Kaliteli Saç Kesim

Bambaşka bir görünümle daha özgüvenli ve mutlu hissetmenin tam zamanı!

Hem de tamamen kişiye özel hizmetlerle

Stil testleri ile beğenilerinizden ve beklentilerinizden yola çıkarak saçınızı yeniden şekillendiriyor, özel saç kesimi salonumuzda sizleri ağırlayarak memnuniyetinizi üst sırada tutuyoruz. Yüzünüze, tarzınıza ve mesleğinize uyum sağlayacak saçlarla gözler hep üzerinizde olacak, kendinizi daha çok beğenecek ve seveceksiniz.

Özel saç kesim ayrıcalığından yararlanarak imajınızı baştan aşağı değiştirin! Haydi, kalıpların dışına çıkın…

Sakal Kesim

Bakımlı bir yüzün en önemli tamamlayıcısı sakallarınızdır.

Sakal kesimi ile yüzünüze en çok yakışacak sakalı tasarlıyoruz…

Dış görünüşüne önem verenlerdenseniz, sıradan bir sakal kesimi sizi mutlu etmeyecekse doğru yerdesiniz.

Özenle dekore edilmiş salonumuzda sizleri ağırlayarak yüz hatlarınıza, jest ve mimiklerinize, yaşam tarzınıza, yaşınıza ve mesleğinize uygun sakal kesimi yapıyor, etkileyici bir imaja sahip olmanızı sağlıyoruz.

Yüzünüzün en dikkat çekici ögesi olan sakallarınızın usta ellerde şekillenmesini istiyorsanız gelin, tanışalım.

Kalabalık kuaför salonlarından rahatsız oluyor, kuaförünüzden daha iyi hizmet almak istiyorsanız fön hizmetlerimizde tam size göre.

Saçlarınıza hak ettiği değeri veriyoruz.

Fark edilen biri olmak, beğenilmek ve gözleri üzerinizde toplamak ister misiniz?

Kişiye özel saç tasarım ve bakım uygulamalarımızı deneyin!

Saç rengini değiştirmek, yepyeni bir görünüm kazanmak ve farklı bir imaj yaratmak isteyenlere VIP boya ayrıcalığı!

Dünyanın en iyi markalarını kullanarak saçlarınıza zarar vermeden, ten renginize, yüz yapınıza, yaşam tarzınıza, yaşınıza ve mesleğinize uygun, daha yakışıklı ve bakımlı hissetmenizi sağlayacak, saçınızın ihtiyacı olan tüm boyama ve bakım işlemlerini deneyimli ekibimizle gerçekleştiriyoruz.”