Pazar'da Başsavcı Göğüş görevi Küçük'e devretti



Muğla’nın Fethiye ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Eyüp Göğüş, görevini, HSYK kararı ile Asliye Ceza olarak Pazar’da ilk kez kurulan Başsavcılık ve 2013 yaz kararnamesi ile Başsavcılık görevine atanan Trabzon'nun Tonya İlçesi nüfusuna kayıtlı Yalçın Küçük’e, görevi teslim etti.

Pazar Bölge Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Küçük, Fethiye Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Göğüş’e plaket takdim ederek, Pazar’daki başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Pazar Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Küçük, ilk Başsavcılık deneyimini yaşayacağını belirterek, “Bu sebeple önemli ve güzel bir yer olarak kalbimde ve gönlümde yer edecektir. Kararname ile birlikte Pazar Başsavcılığına atandım. Bu atama kapsamında Başsavcılık görevini yürüten Göğüş, görevini bana devretti. Kendilerine öncelikle Bölgeye vermiş olduğu hizmetlerden, bize göstermiş olduğu mesleki dayanışmadan, tecrübelerini bize aktarmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev yerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Göğüş ise yaptığı konuşmada, bir hafta sonra Pazar’daki görevini noktalayacağını ifade ederek, “Görev yerimi, burada 1 yıl boyunca beraber çalıştığımız değerli meslektaşım Yalçın Küçük'e devrediyorum. Küçük, Pazar Bölge Adliyesi Başsavcılığına liyakatli olan bir meslektaşımızdır. Hak ederek bu göreve gelmiştir. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Pazar’da kaldığım sürece birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımla ve bölge halkından memnun ayrıldığım için ayrıca çok mutluyum” dedi.