Pazar’da Alpet Petrol Ücretsiz Dezenfekte Hizmetini Sürdürüyor

İlçe Şoförler ve Otomobilciler Odaları ve Minibüsçüler Kooperatifi iş birliği ile Pazar’da Alpet Eskiçırak Petrol, araçlara ücretsiz dezenfekte hizmetini vermeye devam ediyor.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın il il korona virüs vaka oranlarını açıklaması ile salgında Rize’nin Türkiye genelinde vaka sayısı olarak 2. sırada açıklamasının ardından Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Yüksel, bir açıklamada bulundu.


Yüksel, yaptığı açıklamada, “Yaptığımız anlaşmalar üzerine Alpet Eskiçırak Petrol bünyesinde, Pazar, Ardeşen, Çayeli ve Fındıklı Şoförler Odası, Minibüsçüler Kooperatifi iş birliği ile “Dezenfektan” hizmeti ile birlikte belgeleri yasalara uygun şekilde hazırlayıp müşterilerine sunmakta. Ayrıca bu hizmeti yine “Ücretsiz” tüm araç sahiplerine yapılmaya devam ediyor. Bu hizmetlerin yanında, vatandaşlara “Ücretsiz Maske” hizmeti de aralıksız devam etmektedir.” dedi.


Alpet Eskiçırak Petrol’de, “Aldığımız önlemler, sunduğumuz hizmetler ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yaşanan bu sıkıntılı sürecin bir an önce bitmesini, hayatın normal akışına dönmesini temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.