Pazar Üniversite Derneğine Doktor Desteği

Pazar Kaçkar Bölge Hastanesi Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Köksal Tikbaş, Pazar İlçesi Eğitim-Üniversite Birimleri, Araştırma ve Geliştirme Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Abdullah Uzun, Başkan Yardımcısı Sadık Hür ve yönetim kurulu üyesi Halit Savaş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tikbaş, uzun zamandır dernek tarafından yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini söyleyerek, “İlçemize önce yüksekokul ardından da fakültenin kurulmasında derneğin olumlu çabaları oldu. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı ziyaretimiz bugüne kadar gecikti. Bizler sağlık çalışanları ve aynı zamanda Pazarlı bir hemşeriniz olarak her türlü maddi ve manevi yardıma hazırız. Bize düşecek herhangi bir talep olduğunda bunu yerine getirmeye hazırız.” dedi.



Dernek başkanı Abdullah Uzun ise Dr. Tikbaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Derneğin yeniden yapılanmasına başladık. Sizi de bu yeni yapılanmada derneğimizin bir üyesi olarak görmek istiyoruz.” ifadelerini kullanınca Dr. Tikbaş “Memnuniyetle kabul ediyorum.” açıklamasını yaptı.



Dernek Başkanı Uzun ise ilk toplantıda Dr. Tikbaş için karar alınıp kendisinin üye yapılacağını söyledi.