Pazar Üniversite Derneğinden İftarda Tanışma ve Kaynaşma

Pazar İlçesi Eğitim, Üniversite Birimleri, Araştırma ve Geliştirme Derneği tarafından tertiplenen geleneksel iftar programı; Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, Belediye Başkanı Ahmet Basa, RTEÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Adil Bakoğlu, dernek yöneticileri, fakülte ve MYO personelinin katılımıyla, Pazar Kayadibi Tesislerinde gerçekleştirildi. 

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın, programı tertipleyen Üniversite Derneği yöneticileri ve katılım gösteren akademisyenlere teşekkür ederek, "Bu akşam burada hem ilçemizin hem de üniversitemizin sorunları hakkında istişarelerde bulunduk. Tanışma ve kaynaşma ortamında bir araya geldik. Bu güzel ortamda gerçekleşen toplantı hepimiz için iyi bir anı olarak da kalacak. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Pazar İlçesi Eğitim, Üniversite Birimleri, Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Hür de pandemi dolayısıyla geleneksel iftar programının son iki yıldır düzenlenemediğini belirterek, "Bugün yeniden ilk günkü ruh ve heyecanla yeniden bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde eğitim camiasının başarısına katkı sunmak için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.