Pazar Ülkü Ocakları İftar Yemeği Verdi

Pazar Minerva Hotel'de geniş bir katılımla verilen iftar yemeğine MHP Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, Pazar eski Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Rize Ocak Başkanı Sadık Kandemir, Ardeşen Ocak Başkanı Mete Aytemiz, İyidere Ocak Başkanı Bahtiyar Kavalcı, İyidere MHP Belediye Başkan Adayı Osman Mete, Türk Eğitim-Sen il başkanı Murat Köseoğlu, önceki ilçe ve ocak başkanları, MHP ilçe teşkilatı, STK temsilcileri ile davetliler katıldı.

Dualarla iftar yapan misafirlere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Pazar Ülkü Ocakları Başkanı Cemil Köse, “Mübarek Ramazan ayı bereketini birlikte yaşamak için Pazar Ülkü Ocağı yönetimi olarak düzenlediğimiz birlik ve beraberlik gecesinde siz değerli dava arkadaşlarımızla iftar programında beraber olmanın, bir olmanın mutluluğu içerisinde olduk.” dedi.

Köse, birlik ve beraberlik örneğini en iyi ülkücü gençliğin verdiğini,  bu asil davranışın bundan böylede ülkücülüğe yakışır bir şekilde devam ettirileceğini vurguladı.

İftar yemeğinden sonra dualar edildi ve yapılan konuşmalarda Ramazan ayının manevi güzelliğinden bahsedilerek davete katılan tüm katılımcılara teşekkür edildi.