Pazar TSO yönetiminden AK Parti’ye ziyaret



Başkan Memoğlu, ziyaret esnasında esnafın sıkıntılarını ve yapılması gereken konuları aktarma fırsatı bulduklarını belirtti.

Yapılan seçimlerin ardından kendilerini tebrik için ziyarette bulunan AK Parti Pazar İlçe teşkilatına iadeyi ziyarette bulunduklarını belirten PTSO Başkanı Memoğlu, Kendilerinin sıcak bir ilgiyle karşılandığını söyledi.

Memoğlu, “Ziyaretimiz esnasında esnafımızın dert ve sıkıntılarından bahsettik. Başkanımızla sıkıntılar ile ilgili gerekli yerlere iletilmesi için görüştük. Bizi yakından ilgilendiren odamız için gerekli olan hizmet binası konusunda görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Yıldız ise yapılan ziyaretten ilçe teşkilatı olarak duydukları memnuniyeti dile getirdi. Esnafın dert ve sıkıntılarının çözümü konusunda iktidar partisi olarak ellerinden gelen tüm gayret ve çabayı göstereceklerini anlatan Yıldız, “Özellikle Pazar Ticaret Odamızın bu iadeyi ziyaretinden dolayı yönetimim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Seçilmiş olan bu yeni yönetime de esnaf için Pazar için başarılar diliyorum. İnşallah hayırlara vesile olur. Biz kendileriyle Pazar esnafı için daha güzel bir ortamda çalışabilmeleri için koordineli bir şekilde neler yapacağımız konusunda çalışmalarımız olacak” şeklinde konuştu.