Pazar Sosyal Güvenlik Merkezi'nden ziyaret



Derece, Sosyal Güvenlik Kavramının toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı yeni yasal düzenlemeler ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin artmasına katkı sağlamak amacıyla, 13-19 Mayıs 2013 tarihlerini kapsayan hafta, tüm yurtta “Sosyal Güvenlik Haftası” olarak kutlandığı belirtti.

Hafta dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Derece, Başta Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ı, ardından Hemşin Kaymakamı Faruk Erdem’i, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’yı, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Ömer Kodoman’ı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erol Baştopçu’yu, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan’ı ve Kamu kurum ve kuruluşların amirlerini makamlarında ziyaret ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, “Biz yerinden hizmeti çok önemsiyoruz. Bu yüzden SGK’nın Pazar’da sunduğu hizmetler çok önemli. Tüm SGK çalışanlarının  Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyorum” dedi.