Pazar Müftülüğü'nce Personel Toplantısı Yapıldı



İsmaill AKDEMİRCİ
İlçe Müftüsü Vedat Başsan başkanlığında Müftülük Salonu’nda tüm personelin katılımı ile Mayıs ayı mutad personel toplantısı yapıldı.

Toplantı Kayağantaş Köyü Cami İmam-Hatibi Muhammed Aktaş'ın Kuran-ı Kerim okumasının ardından başladı.

Başsan, Personel arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen işlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak amacıyla her ay toplandıklarını belirterek, şunları kaydetti:
“Mayıs ayı aylık mutat toplantıda bizleri bir araya getiren Allah’a hamd, Efendimiz Aleyhisselama binlerce Salat ve Selam olsun. Din gönüllüleri olarak hepinizi sevgi, muhabbet ve hürmetlerimle selamlıyorum. Beraberce idrak ettiğimiz, değil her günü her saatini dolu dolu geçirdiğimiz Kutlu Doğum Haftasında gösterdiğiniz olağanüstü gayret hizmet ve himmetlerinizden dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Efendimiz, önderimiz, rehberimiz, ay yüzlümüz, Hz. Muhammet Mustafa (s.a.v) ‘ın şefaati hepimizin üzerine olsun.”

Başkanlıkça gönderilen gündem maddelerinin İlçe Müftülüğü Veri Haz. Kont. İşlet. Abdullah Taşçıoğlu'nun okumasıyla devam eden toplantı, personelin dilek ve temennilerinin alınmasının ardından sona erdi.