Pazar Meydan Parkında iftar yemeği

İftar yemeği, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize il yönetim kurulu üyeleri, Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve teşkilatı, İl Genel Meclis Üyeleri Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı, Kadın kolları, gençlik kolları, partililer ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar yemeğinin ardından katılımcılara hoş geldiniz konuşmasını yapan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, “Bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bugün ilk kez açık havada milletvekilimiz ve siz halkımızla beraber Ramazan ayının feyzini yaşıyoruz” dedi.

Merkez Cami İmam-Hatibi İbrahim Pişkin’in yaptığı duadan sonra bir konuşma yapan Milletvekili Bayraktar, “Nezih bir ortamda Pazarlılarla, sizlerle birlik ve beraberliğin göstergesi olan Ramazan ayının da vesile olduğu bir ortamda iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu paylaştığım için çok huzur buldum” dedi.

Bayraktar, geçen yıl geldiğinde Pazar’a yakışır bir meydan bulunmadığını belirterek, “Şimdi herkesin bizden arzu ettiği, şikayet ettiği ve ancak resmi açılışı yapılmamasına rağmen Ramazan ayının bu güzel atmosferinde ve akşamında yağmur yağmayarak iftar soframızı açık havada Pazar Meydan Parkında kurmamıza vesile olduğu için Allaha şükrediyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Bayraktar, davete katılan halkla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.