Pazar Meslek Yüksekokulu iftarda buluştu

Her yıl gelenek haline gelen İftar yemeği Pazar İlçesi Eğitim-Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği tarafından Öğretmenevinde verildi.

Düzenlenen yemeğe Dernek Başkanı Abdullah Uzun, dernek üyeleri, Pazar Belediye Başkanı Yardımcısı Enver Ergenç ve Okul’da görev yapan Akademisyenler ile çalışan tüm personel aileleriyle birlikte katıldı.

Yemekte konuşma yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Şengül Alpay Karaoğlu, her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğinin ikincisine katıldığını ifade ederek, “Dernek tarafından verilen ve benimde içinde bulunduğum ilk iftara 15 kişi katılırken, bugün aileleriyle katılan personelimizin sayısı 40 kişi oldu. Çalışan siz arkadaşlarımla birlikte okulumuzu daha güzel yerlere getirmek için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Çalışmalarımıza kurulduğu günden bu yana destek veren Derneğimize teşekkür ediyorum. Her ne zaman ihtiyaç bildirdiysek hemen yerine getirmişlerdir. Ben Bu mübarek Ramazan ayında bizlere İftar yemeği vererek bir araya gelmemizi sağladığı İçin tekrar Derneğimize ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Dernek Başkanı Abdullah Uzun ise yaptığı konuşmasında, “Siz ve biz diye ayırt etmeden aynı gaye için çalışanların tek amacı okulumuzun ihtiyaçlarını gidermede bir araya gelmemizdir. Her yıl düzenlenen İftar yemeğini bu yılda düzenledik. Tüm çalışanlarımızı aileleriyle birlikte davet ettik. Katılanlara ve işi olup da gelemeyenlere teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Dernek Başkanı Uzun, yürüttükleri çalışmalardaki gayenin okulun ihtiyaçlarını gidermek olduğunu da kaydetti.