Pazar Köylere Hizmet Götürme Birliğinde Seçim Yapıldı

Kaymakam Selçuk Aslan’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Rasim Çorbacı, Osman Nuri Hasçelik, Leyla Veyisoğlu, İlçe Yazı İşleri Müdürü Diyar Can, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İl Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Halim Erkan ve köy muhtarları katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda Kaymakam Aslan, Pazar KHGB’ nin 2015 yılı faaliyetlerini değerlendirerek 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler sundu.
Ardından 2015 yılı kesin hesabı hakkında Birlik Muhasibi Mustafa İmamoğlu bilgi sunduktan sonra, kesin hesap birlik meclisince kabul edildi.



Devamında Birlik Encümen seçimine geçildi. Yapılan oylamada İl genel Meclisi üyeleri Leyla Veyisoğlu ve Rasim Çorbacı ile Hamidiye Muhtarı Hamit Eksilmez ve Güney Köyü Muhtarı İbrahim Tabanlı Pazar KHGB encümen üyeliğine seçildiler.



Oylamadan sonra Kaymakam Aslan, Birlik Meclisince görev tevdi edilen üyeleri tebrik ederek, muhtarların görüş ve önerilerini aldıktan sonra toplantı sona erdi.