Pazar İlçesinde CHP Milletvekilleri Ziyaretlerde Bulundu

Rize ve ilçelerinde 3 gün süresince yurttaşların yaşadığı sorunları yerinde inceleyecek olan CHP Ordu milletvekili Mustafa Adıgüzel ve İstanbul milletvekili Turan Aydoğan Pazar İlçesinde de ziyaretlerde bulundu.

CHP Pazar İlçe Başkanı Kazım Balta yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Genel Başkanımızın görevlendirmesiyle sorunları yerinde tespit etmek üzere ilimize gelen İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel bugün ilçemizi ziyaret ettiler. Halkımızla sohbet etme ve esnaflarımızın sorunlarını dinleme imkânı buldular. İlçedeki Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası ve Ziraat Odası ziyaretleriyle çalışmaları tamamladık. Ziyaretlerimizi vekillerimizin yanısıra, Rize İl Başkanımız Saltuk Deniz, İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Nazire Telatar, Belediye Meclis Üyelerimiz Selçuk Vatandaş ve Hasan Telatar ile gerçekleştirdik.”

Milletvekilleri, çay üreticilerinin yaşadığı sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşların istekleri ile sorunlarını dinlemek için Rize’ye geldiklerini belirterek, ayrıca CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdiklerini ifade ettiler.