Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır Görevi Devraldı

Belediye hizmet binasındaki devir teslim töreniyle Basa’dan görevi alan Çakır koltuğuna oturdu.

Yeni başkan Çakır, “Hemşerilerimizden aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için çalışmaya başlayacağız. 2009-2024 yılları süresince Pazar’ımıza hizmet eden Belediye Başkanımız Ahmet Basa’ya çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Bugünden sonrada desteklerini bekliyoruz. Pazar’ımız için yeni bir hizmet dönemi başlıyor. Değişimi gelişimi için güzel bir yola çıktık. Beş yıl boyunca halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek için çok çalışacağız. Herkesin tüm Pazar’ın başkanıyım. Ayrıştırmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Hep birlikte Pazar’ımıza güzel hizmetler yapacağız. Hepinizi kucaklıyorum. Saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

Basa ise yaptığı veda konuşmasında, “3 dönem 15 yıl sizlerin desttekileriyle hizmet vermeye çalıştık. Bu dönemlerde yaptıklarımız ve yapamadıklarımız oldu. Yapılanmayacak hiç bir şeyi yapmadık. Hep yapılacak olanları yaptık. Eksiklerimizi Neşet başkanımız telafi edecektir. Her zaman yanında olacağız. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum. Ben ölünceye kadar Pazarlı vatandaşlarımın yanındayım. Pazar’a bir çivi çakandan da Allah razı olsun.” dedi.

Devir teslim törenine Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, ilçe başkanı Ömer Hocaoğlu ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından Çakır’a CHP Genel Başkan Yrd. Gökhan Zeybek ve Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu’da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.