Pazar AK Parti'den iftar yemeği



Memur-Sen Pazar İlçe Temsilcisi ve Pazar Merkez Sahil Cami imam hatibi Cemal Taşçı’nın Kur'an tilaveti okumasının ardından gerçekleşen toplu iftar programına AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın yanı sıra Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize il yönetim kurulu üyeleri, Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ve teşkilatı, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclis Üyesi Leyla Veyisoğlu, Rize İŞKUR Müdürü Hasan Kiraz, muhtarlar, Kadın kolları, gençlik kolları, partililer ile davetliler katıldı.

Milletvekili Karal, İftar yemeği sonrası yaptığı duanın ardından, şunları söyledi:
“ Allah iftarımızı kabul etsin. Hayırlısıyla sağlık ve sıhhat içerisinde bayrama ulaşmamızı nasıp eylesin. Bizler bu akşam burada huzur ve sükunet içerisinde iftarımızı açtık. Dünyanın farklı bölgelerinde bin bir türlü sıkıntılar çeken ve iftarını bizim gibi huzur içinde açamayan Müslüman kardeşlerimizin de bir an önce huzura kavuşmalarını Allah nasip eylesin. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi her zaman daim eylesin. Bu akşam burada bu güzel programı hazırlayıp sizlerle birlikte bizleri buluşturan teşkilatımıza, Pazar Belediyemize ve emeği geçen kardeşlerimize teşekkür ederim.”

İlçe Başkanı Yıldız, yoğun ilgi gören iftar yemeğinde yaptığı kısa konuşmada, katılımcıların Ramazan’ını kutlayıp hayırlara vesile olması dileğinde bulunarak, katılımlarından dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.

Ramazan ayının tüm insanlığa huzur getirmesini dileyen Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, “Burada sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik duyguları içinde aynı yemeği paylaştık” dedi.

Yemek sonrası Karal, Belediye Başkanı Basa’nın makamında çay sohbeti sırasında belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Milletvekili Karal ile bir araya gelen davetliler, sorunlarını ve taleplerini dile getirme imkanı buldu.

Buarada devam eden sohbete Rize’de iftar çadırı programına katılan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’da katıldı.