Nevzat Yılmaz, Özdemir’le Birlikte

Başkan adaylığını hafta başı açıklayan Turgut Özdemir, daha önce aday olacağını açıklayan Nevzat Yılmaz’la bir araya geldi.

Yemekte bir araya gelen ikili seçim süreciyle ilgili durum değerlendirmesi yapıp bilgi alış verişinde bulundular. Görüşme sonunda Nevzat Yılmaz, seçimde Turgut Özdemir’in listesinde yer alma teklifini kabul etti.

Başkan Adayı Turgut Özdemir yaptığı açıklamada, Nevzat’la Yılmaz’la uzun yıllara dayalı bir dostlukları olduğunu belirterek, ‘’Kendisi basın camiasının sevilen sayılan bir isimidir. İkimizde amacı cemiyete en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Bu anlamda görüş alış verişinde bulunduk. Beni kırmadı ve birlikte olma teklifimi kabul etti. Bilgi ve birikimlerinden en iyi şekilde yararlanacağız’’dedi.

Nevzat Yılmaz ise alınan birliktelik kararının camia için hayırlı olmasını dileyerek,’’Birlikten güç doğar. Hizmet için bunu yapmak gerekti. Bende böyle bir oluşumun daha hayırlı olacağını düşünerek bu kararı verdim. Birlikte iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum’’diye konuştu.