Nefis Pastanesi’nden Hopaspor'a Tam Destek

İş yerlerindeki vitrin camına astıkları başarı yazısıyla Hopaspor’a destekte bulunan ve müşterilerinde dikkatini çeken Pazarlı Nefis Pastanesi işletmecileri yaptıkları açıklamada, “Hopaspor daha önceki yıllarda profesyonel liglerde mücadele ediyordu. Biz inanıyoruz ki, tarihi başarılar ile dolu Hopaspor Artvin'i ve bölgeyi en iyi temsil edecek konumdadır. Bu yolda emin adımlarla gelerek Bal liginde şampiyon oldu. Şimdi ise tüm Hopa 3.Lig için kenetlendi. Bizde Pazarlılar olarak Hopaspor'u 3. Lig’de görmekten son derece mutlu olacağız.” dedi.



Bu arada Pazarlı hemşerileri de Hopa’daki Nefis Pastanesi’nin ismi gibi nefis pasta ve tatlılarını tatmak için ziyaretlerini sürdürüyorlar.

HOPASPOR’UN MAÇ PROGRAMI

22.04.2018-15:00 Artvin Hopaspor – Fatsa Belediyespor (YENİ MALATYA STADYUMU)
Artvin Hopaspor ‘un Fatsa Belediyespor ile karşılaşacağı 1. Kademe Play-Off müsabakası 22 Nisan 2018 Pazar günü saat 15.00’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak.
Bu durumda Artvin Hopaspor, Fatsa Belediyespor’u mağlup ettiği halde TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.
Mağlup olması durumunda ise Ağrı 1970 Spor – Adıyaman 1954 Spor müsabakasının mağlubuyla karşılaşacak ve bu müsabakayı kazanması halinde de TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.